Един от най-злите хора на нашия век.Така описва актрисата Мария Бакалова

...
Един от най-злите хора на нашия век.Така описва актрисата Мария Бакалова
Коментари Харесай

Мария Бакалова пред Гардиън: Тръмп е един от най-злите хора на нашия век

" Един от най-злите хора на нашия век. "

Така разказва актрисата Мария Бакалова Доналд Тръмп в изявление пред " Гардиън ", който разгласява материал за нея във връзка продукцията на режисьора Али Абаси. Филмът " Стажантът " към този момент е по кината в Северна Америка, а във Англия излиза на 18 октомври. В България към този момент е планувана прожекция на 24 ноември, в границите на " Киномания ".

Според нея няма значение дали филмът " очовечава " Тръмп (според рецензиите му липсва острота), отбелязва в. " Гардиън ".

„ Когато се задълбочиш в едно човешко създание, постоянно има положителни и неприятни страни, постоянно има решения, които вземаш въз основа на събитията, хората, с които се обграждаш, трансформират гледната ти точка... Мисля, че би трябвало да се отдръпнем от концепцията да демонизираме хората или да сътворяваме идоли, тъй като хората са комплицирани ". Въпреки това тя също разказва Тръмп като " един от най-злите хора на нашия век ".

Бакалова озвучава воин в Guardians of the Galaxy Vol 3 на Marvel (Cosmo the Spacedog), взе участие в мрачната комедия Bodies Bodies Bodies и преди малко завърши фотосите на фамилна драма Learning to Breathe Underwater – само че " Борат "  и " Стажантът ", нейните два най-забележителните филми, са за Тръмп.

" Странно е ", признава тя, само че прибавя: „ Мисля, че Борат не е за Тръмп. Намирам някои прилики сред филмите, тъй като те изследват американската империя и тази земя, за която всички сме чували, е мястото, където можете да почувствате независимост и благоприятни условия. Но и двата кино лентата демонстрират, че постоянно има тъмна страна. ”

Мария Бакалова часове наред разглеждала фотоси на първата брачна половинка на Доналд Тръмп - Ивана, с цел да се приготви за кастинга за ролята във кино лентата " Стажантът ". Това споделя тя пред английския в. " Гардиън ",

Действието на кино лентата се развива през 70-те и 80-те години на предишния век и Бакалова часове разглеждала фотоси на Ивана от този интервал.

" Много грим, доста прически ", споделя тя.

През смях Мария Бакалова си спомня по какъв начин е опитала с прическа, наподобяваща гъба, и " тежка очна линия с доста пудра ", макар че не е имала дрешник в стила на Ивана. Според българката, която е на 28 години, нейното потомство " носи доста торбести облекла " и избрала най-прилепналия тоалет в своя дрешник. 

Срещнала се с режисьора Али Абаси в Ню Йорк по средата на деня, като се чувствала малко като смешник в опита си да наподобява като Ивана. По това време снимала друга продукция. Двамата разговаряли  няколко часа " за хората от посткомунистически страни - тъй като (Ивана) е от Чехословакия, а аз съм родена и израснала в България, което оформя вътрешния ти свят, мислите ти. Говорихме доста за приликите в нашите истории ", споделя Бакалова пред в. " Гардиън ". 

Ивана е била състезателка по ски, като в края на 60-те години на предишния век е включена в националния тим за юноши, което й разрешило да се състезава отвън комунистическа Чехословакия. В средата на 90-те години, когато Бакалова е родена, България към този момент не е социалистическа република, само че за множеството хора пътуванията отвън страната към момента са необичайност, отбелязва " Гардиън ". Като дете Бакалова, която се е изявявала като певица, пътува на състезания из цяла Европа. Това ѝ отворило очите и вдъхнало възприятие за самостоятелност.

Ролята на Ивана е най-значимата за Мария Бакалова след огромния ѝ пробив във кино лентата " Борат 2 ", подигравателното продължение на Саша Барон Коен от 2020 година за казахстанския кореспондент Борат Сагдиев, отбелязва в. " Гардиън ". Тя е в облика на дъщерята на Борат, Тутар - осъществяване, което е толкоз брилянтно, че ѝ носи номинация за премия " Оскар ". 

Въпреки този ранен триумф, Бакалова споделя, че сътрудниците ѝ са я предизвестили да не се надява на ролята на Ивана - за нея кандидатствали и по-изявени американски актриси.

" Това, което мисля, че е значимо, е, че (Абаси) даде късмет на източноевропейка да се състезава ", споделя тя. " Да получи опция, а не просто да играе продажница, вманиачен съветски академик, или мафиот, или някой, който е на назад във времето с няколко реплики ". Минали шест месеца, преди да разбере, че е получила ролята, а по-късно екипът се сблъскал с много компликации при реализацията на плана. 

Пред в. " Гардиън " Бакалова споделя, че желала да работи с Абаси - тя е огромен обожател на работата му. По думите й тя желала да взе участие в неговото „ гмуркане в недрата на американската империя ". Колкото повече изследва първата брачна половинка на Тръмп и майка на три от децата му, толкоз повече се очаровала от това какъв брой доста е постигнала Ивана сама. 

" Тя е желала да бъде сътрудник на Доналд ", споделя Бакалова. На Ивана се приписва заслугата за популяризирането на двойката през 80-те години. Участвала в ръководството на част от бизнеса му и е управлявала нюйоркския хотел " Плаза ". " Мисля, че тя е била  причината той да реализира толкоз доста първоначално, тъй като беше доста интелигентна, доста амбициозна ", счита българската актриса.

Във кино лентата салдото на силите сред Ивана и Доналд е в нейна изгода при започване на връзката им. 

Как се е почувствала Бакалова при включването на хипотетичното обезчестяване във кино лентата, една от най-обсъжданите и спорни подиуми във кино лентата? Тръмп постоянно е отричал обвиняванията, откогато ги отдръпна Ивана, която умря през 2022 година

„ Мисля ли, че е значимо да го има там “, споделя актрисата. „ Мисля си, че това е решаваща сцена и за двамата герои. Така е, тъй като виждаме по какъв начин някой изцяло отхвърля индивида, който го е построил по доста способи, който е родил децата му. Не единствено физически, само че и вербално. ”

Продължението на кино лентата " Борат " беше пуснато по-малко от две седмици преди изборите в Съединени американски щати през 2020 година, напомня " Гардиън ". " Стажантът " също излиза преди изборите. 

Дали задачата му е да окаже някакво въздействие? Не, споделя Бакалова. Тя отбелязва, че филмът е подготвян прекомерно дълго, с цел да има някакво съзнателно сортиране на времето. " Това не е политически филм, това не е хейт ", споделя тя. 

В материала си " Гардиън " споделя също за пътя на Мария Бакалова от Бургас до Холивуд
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР